2020-11-12 12:26:25• hírek • Bede Emőke

Hármat egy csapásra

Alig telik úgy nap, hogy ne érkezne újabb és újabb ittas autóvezetőkről is tájékoztatás. Szerdán két esetről számoltunk be, csütörtökön azonban már három delikvensről értesítette híroldalunkat a rendőrség.

Az első ittas autóst a nagykárolyi rendőrök szűrték ki Nagymajtény területén. A 39 éves királydaróci férfi a közúti ellenőrzés során 0,91 mg/l-es értéket fújt, s mivel ez az érték már bőven meghaladta a bűncselekménynek számító határértéket, ezért a férfit kórházba kísérték véralkoholszintjének megállapítása céljából. Hasonló cipőben találta magát az a tasnádszántói férfi is, akit Tasnád és Csög települések között csíptek nyakon a rendőrök. A férfi jelentősen kisebb értéket, 0,49 mg/l-es légalkoholszintet produkált, viszont még így is alá kellett magát vetnie a kórházi véralkoholszint-mérésnek.


Alig egy órával később Lázári területén is horogra akadt egy ittas sofőr. A 31 éves, Nagylegelőről származó férfi leheletében 0,89 mg/l-es értéket mutatott ki a készülék, ám nem csak az derült ki róla, hogy indulás előtt bizony szeszesitalt fogyasztott, hanem az is, hogy nincs jogosítványa.


A rendőrség mindhárom esetben büntetőeljárást kezdeményezett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: